dimarts, 17 d’abril del 2012

SQM X- TRAIL

Un cop finalitzada la marató de Barcelona puc guarda pràcticament les bambes d’asfalt per treure ja definitivament les de muntanya. La veritat que ja en tenia ganes així que he tardat molt poc temps en fer la primera cursa.

Diumenge 15 d’abril, San Quintí de Mediona situat a l’Alt Penedès organitza per primer cop la SQM X- TRAIL, 16 Km i 600 metres de desnivell positiu. Una cursa amb un recorregut molt agradable, uns primers 8 Km de pujada constant per corriols i pista amb algun descans, i després un llarg descens per un corriol molt lliscós per acabar amb uns 5Km totalment plans al costat d’un petit riu.

Sant Quintí ens va rebre amb 7 graus de temperatura, molt de fred per l’època de l’any que ens trobem i realment poc ambient de cursa, sols hi havia inscrits 70 corredors.

A les deu del matí i després d’ un petit brífing on ens feien cinc cèntims del circuit van donar el tret de sortida. Com he dit abans pujar, baixar i planejar, aquest pots ser el millor resum de la cursa. Jo personal tenia previs fer un temps sobre les dues hores ja que al ser la primera cursa de muntanya no sabia molt be com hem trobaria, però he de dir que les sensacions van ser molt bones i vaig acabar amb un temps inferior al previst, concretament, 1h 33’12’’. Felicitats al Pedro que va acabar en 4ª posició de la general.

Ara el pròxim 28 d’abril tornaré a participar amb la segona edició de la Trail de Barcelona, 70 Km de distància amb un desnivell de 2500 metres positiu. Sempre pensant amb els dos grans objectius d’aquesta temporada, 28 y 29 de juliol, Volta al Aneto, 95 Km i 6500 metres positius i Cavalls del Vent els dies 29 i 30 de setembre amb una distància de 84,84 Km i 6098 metres de desnivell positiu. Per mig el dies 2 i 3 de Juny, intentaré tornar a participar a la Cursa del Llop amb les dos proves que ja vaig fer l’any passat, cursa de muntanya i mitja marató de pujada al Caro.