dimecres, 11 de setembre del 2013

Km Vertical Roquetes

 
 

Per tercer any he participat al ja mític Km Vertical de Roquetes. La prova forma part del XI Circuit Català de Curses per Muntanya i del 6è Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre i consisteix en una cronoescalada de 6,5 Km de distància amb un desnivell positiu de 1300m., una aproximació de 2km i un posterior descens de 9km fins arribar al punt de sortida.

Aquet any el recorregut  era més curt i més dur, així que des del primer moment vaig intentar reserva forces per poder fer el millor temps possible.
 



Com sempre, des del primer moment una pujada duríssima, on trobem un nou tram amb un desnivell molt fort i que ens porta fins el primer avituallament. Seguim pujant  i arribo al tram més dur, l’escaleta, on hi trobo el segon avituallament. A partir d’aquí és pot començar a  córrer una mica. Després d´ un terreny trencacames tornem a enfilar un altra  pujada fins arribar al coll del Vicari on hi ha el tercer avituallament. Pràcticament ja sóc al cim de Caro i l’últim tram el faig pujant al dret i creuant la carretera asfaltada que puja fins les antenes. Creuo l’arribada amb un temps de 1h 34’46’’, quasi 15 minuts menys que l’any passat.






Move 1:37 h Carrera de montaña de zurita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada