dimecres, 1 de novembre del 2017

Cursa de l'Amistad


8:00 AM, Castillo de Montjuïc, miro al lluny i veig el Tibidabo. 9,33 AM, Tibidabo, miro al lluny i veig Montjuïc. Distància entre un punt i un altre, 16,5 Km amb un desnivell de 610 metres positius. Aquesta distància és la que recorre la Cursa de l'Amistat, 16,5 Km entre el Castell de Montjuïc i el Parc d'Atraccions del Tibidabo, els dos punts mes alts de la ciutat de Barcelona i que sempre se celebra el dia 1 de noviembre.
1 de novembre, és una data dolenta, els excessos de la nit anterior, castanyada, no et deixen ni matinar ni rendir al 100%. Però aquest any, he pogut matinar i l'he pogut gaudir.
Per qui no la conegui es pot explicar molt fàcil, 4 km de baixada i després 12,5 km de pujada contínua amb algunes rampes que fan mal a les cames, sobre tot al peu de funicular i a la sortida de Vallvidriera.
La ultima vegada que la vaig córrer va ser l'any 2008, al costat del Botxi i el David, en aquella ocasió vaig acabar amb un temps de 1 hora 18 minuts. Avui nou anys mes tard i amb un Km més de cursa he acabat amb un temps de 1 hora 33 minuts. Sens dubte els anys passen, però content del temps realitzat.
Que joves....
 
Segueixo corrent i segueixo entrenant amb un sol objectiu en ment, 18 i 19 de maig de 2018, Volta a l’illa de Menorca, Camí de Cavalls, 185 Km amb 2800 metres positius.

Ehy, gràcies a la Mati que m'ha portat al castell i després m'ha pujat a buscar al Tibidabo.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada