divendres, 13 de febrer del 2015

XRace Puiggraciós 2015

La PGX 2015 amb sortida i arribada a la zona esportiva de l’Ametlla del Vallès, és una ruta per l’entorn cim del Puiggraciós, un turó con una altitud de 808,3 m i dels Cingles de Bertí, un conjunt de cingleres i relleus que formen part Serralada Prelitoral catalana a la comarca del Vallès Oriental. 33,400 km i 1700 m+ que transcorren entre nombrosos corriols de pujada i baixada fent que sigui una cursa entretinguda, exigent i ràpida.
A de part de això, cal afegir la dificultat que vam tenir a l'hora de seguir el circuit ja que gràcies als graciosos que es van dedicar a  treure les marques posades per la organització. Molts corredors van acabar perduts, una llàstima que hi haguí gent que es dediqui a fer això.
La cursa molt dura, he  tingut que lluitar contra el fred, l'aire, el fang i la neu. Pujades molt exigents que em van obligar a esforçar-me al màxim. Al final  vaig poder creuar l'arribada amb un temps de 4h43’34’’. Un bon entrenament de cara a la UT de les Fonts.
Pròxima cursa Ultra Trail de les Fonts, 6,7 i 8 de març, 120Km i 6000 metres de desnivell positiu.