dilluns, 6 d’octubre del 2014

Marató del Priorat


El dissabte 4 d'octubre vaig anar a participar a la primera edició de la marató del Priorat. Al principi i segons s'anunciava havia de ser un símil de la famosa marató del Medoc a França. Ràpidament vam poder veure que això no seria possible. L'ambient i sobretot el recorregut de la cursa no ho feien possible.
Uns quatre-cents participants van pendre la sortida entre la marató i la mitja. Com he dit anteriorment, una cursa molt dura, amb un desnivell positiu de 1470 metres i el que és pitjor, una calor infernal.
Molt bé els avituallaments, amb bons vins i molt menjar encara que l'ambient en els pobles era bastant pobre. Vam poder tastar vins com el "GR174" de la cooperativa de Bellmunt del Priorat i "Camins del Priorat" del celler d'Alvaro Palacios.
Molt difícil compaginar la duresa de la cursa amb el vi i el menjar. Vam patir durant 7 hores però vam poder gaudir de tots el avituallaments que trobem. A la arribada un deliciós arròs de tres i bons gots de cervesa.
La cursa va transcórrer per paratges molt bonics. Vam córrer per camins, pistes, senders fins i tot per mig de les vinyes en un puja i baixa constant que et destrossava les cames. Fins al quilòmetre 25 vaig poder mantenir un ritme constant però després la calor i el cansament es van apoderar de mi i el ritme va baixa considerablement. Els últims vuit quilometres, de Porrera a Falset, passant  per la Serra de les Aubagues van ser molt durs. Però finalment vam poder creuar la línia d’arribada amb un temps de 6 hores 59 minuts I 54 Segons i estafa uns quants gots de vi en el cos. Un plaer compartir una nova cursa amb Jesús. Segur que l'any que ve hi tornem.
Després de dues maratons en pràcticament 15 dies, ara toca uns dies de descans.








 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada