dimecres, 18 de gener del 2017

Cinc Cims


Content de poder posar-me de nou després de cinc mesos unes sabatilles de muntanya i d'haver acabat la cursa sense cap problema. Això si molta por durant tota la carrera, falta agafar de nou confiança.
Cinc Cims és una carrera molt bonica, amb una organització excel·lent i amb una distància i desnivell que et permeten gaudir d'aquest bonic esport que és el trail runner. Una cursa de muntanya amb tots els ingredients necessaris per a l’èxit. Bon recorregut, camins i corriols espectaculars i vistes esplèndides. El recorregut enllaça els Cinc cims que envolten a la localitat de Corbera de Llobregat, amb una distància total de 26,500 km i un desnivell positiu de 1.250 metres. Els cims que s'assoleixen són La Creu de l'Aragall (545m), Roca Foradada (582m), El Forrellac (628m), Puig d'Agulles (652m) i Puig Montmany (494m).

Era la cinquena edició i el tercer any que jo participava en la prova, així que puc dir que coneixia el recorregut bastant bé. Aquest any com a novetat s'havien preparat tres calaixos per a evitar així les aglomeracions en les primeres senderes de la prova. Segurament alguna cosa es va aconseguir però en la pujada al primer cim, la Creu d'Aragall, la cua va ser bastant llarga i era difícil poder mantenir un bon ritme de pujada. Per la meva banda estic content amb la meva carrera. Vaig acabar bé, prudent al principi, feia molt temps competia i volia garantir així arribar als últims quilòmetres amb força per poder correr.
Al final 3 hores 22 minuts per fer 26,500 Km amb un desnivell de 1250 Km. Anem sumant quilòmetres que és el que interessa a estes alçades de la temporada.

Pròxima cursa, diumenge 22 de gener, La Cursa del Pastisset" a Benifallet. 29 Km amb 1700 positius.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada